Individualni treningi in pomoč pri prehrani

Z osebnim trenerstvom in individualnim pristopom k treningu se Denis ukvarja že 10 let, za sabo pa ima že veliko zadovoljnih strank z vidnimi rezultati.

S osebnim trenerjem boste pridobili individualen in strokoven pristop, posluh za vse vaše želje, skrb za pravilno izvajanje vaj, motivacijo, ter spremljanje celotnega procesa vadbe oz. treninga.

Iskal sem osebnega trenerja, ki je neustrašni borec, dober trener in prijazen človek z velikim srcem. Denis je vse to. Ko sva se prvič srečala, sem ga vprašal: "Denis, če ti plačam, a te lahko tepem?". Z velikim nasmeškom je prikimal: "Seveda, stari, ti kar." Žal sem se pozabil dogovoriti, da on mene ne sme nazaj. 
Kamenko Kesar, kolumnist, avtor, satirik. www.kamenko.eu

S pomočjo prehranskega načrta in s svetovanjem o načinu kombiniranja treningov in jedilnika, pridete do svojega cilja hitreje in na bolj zdrav način, hkrati pa ohranite željeno telesno težo in aktivnost.

Chorhcyp nudi pomoč pri treningih in jedilniku, rekreativcem pri izgubi odvečne teže, pridobitvi kondicije ali mišične mase, profesionalnim špornikom pri pridobitvi določene lastnosti v posameznem športu ali pa le za dosego trenutnih ciljev posameznika. Na Denisa se lahko obrnete tudi ob rehabilitaciji poškodb ali izvanju vaj za okrepitev določenih mišičnih skupin.

Ob zahtevnejših željah in ciljih pa se sodelovanje razširi tudi na nutricionista, maserja, osebnega svetovalca ali fizioterapevta.

Treningi s Chorhcypom lahko poleg obstoječih lokacij potekajo tudi na izbrani lokaciji posameznika. Če pa ste sami dovolj samoiniciativni pa si lahko doma ogledate treninge, ki so predstavljeni v Chorchypovi Štali in jih sami izvajate doma.

Če se odločite za osebno trenerstvo oz. v primeru dodanih vprašanj nas kontaktirajte

in skupaj bomo na uvodni uri ugotovili vaše želje, postavili realne cilje, se dogovorili za meritve vašega začetnega stanja in začeli z izvajanjem planiranega treninga in načrta prehrane.