Novice

Wellnes vikend v Habakuku

25.11.2017
Wellnes vikend v Habakuku

V zadnjem vikendu v novebmru, je podjetje Media24 organiziralo odličen Wellness vikend v hotelu Habakuk. Udeleženci so bili cel vikend deležni odličnih predavanj, treningov, predtavitev in seminrjev o zdravem načinu življenja.

 

Prvi večer je Denis udeležencem predstavil Meditacijo 5 elementov, kjer so umirili duha, se povezali z naravnimi elementi v naravi, okrepili svoje notranje organe s pozitivno energijo in se naučili povezati sami s sabo.

 

Drugo jutro so bili udeleženci že navsezodaj priča predstavitvi treninga borilnih veščin, pri katerem so sodelovali tudi sami in se naučili nekaj osnovnih udercev in elementov borilnih veščin hkrati pa so spoznali tudi bistvo borilnih veščin, ki ga Chorchyp uči tudi na treningih svojega kluba.

 

V nedeljo pa je Chorchyp predtavil še vadbo Kickfit, ki jo je razvil sam. Udeleženci so se preizkusili v raznoraznih vajah z lastno težo, katere so še dodatno otežili z elastikami Kbands.

 

To je bil najlepši vikend s takim številom udeežencev do sedaj, pravi Denis, saj je bilo celoten vikend čutiti zelo pozitivno energijo, prav vsakega. Čutiti je bilo povezanost ljudi, medsebojno razumevanje in sožitje vseh energij, ki so prebudile višje zavedanje in namen. Chorchyp še dodaja, da je hvaležen prav vsakemu za udeležbo, lepe besede in pozitivo.

 

Z veseljem bo nadaljeval svoje poslanstvo in širil med ljudi svojo čudovito energijo in podporo. Spodaj pa si lahko ogledate tudi obljubljen video meditacije 5 elementov.