Novice 

Pri nas smo že v jesenskem ritmu in delamo na polno, poglejte naš urnik in si zagotovite termin za trening.

preberi več

Zadnji vikend v novembru je Denis preživel na Wellness vikendu v hotelu Habakuk, kjer je na dogodku vodil meditacijo 5 elemntov, udeležence poučil o borilnih veščinah ter jim pripravil kratek trening, zadnji dan pa so skupaj še spoznali vadbo Kickfit, ki jo je razvil sam.

preberi več

12 plesnih parov vas je s prvim plesom zagotovo že osvojilo, a nocoj ob 20.00 na POP TV se bomo od enega izmed njih morali posloviti. Čez cel teden so spoznavali nove korake, se učili obratov in fluidnega gibanja po plesnem parketu, vse za popolni nastop. Ne pozabite, še vedno lahko glasujete za svojega favorita.

preberi več

Na velikem odru najbolj glamuroznega plesnega šova te pomladi, Zvezde plešejo, se bo zavrtel tudi postavni Denis Porčič. Preberitte se intervju. Za vse fane pa priporočamo všečkanje FB strani plesnega para Denisa in Martine.

preberi več

V oddaji Zvezde plešejo boste gledalci s svojimi glasovi odločali, kdo od 12 parov naj ostane v tekmovanju za plesni globus. Prve glasove boste lahko oddajali kar cel teden, vse do vključno 19. marca, ko se glasovanje zaključi znotraj oddaje in bo tekmovanje zapusti prvi plesni par.

preberi več

V prvi oddaji šova Zvezde plešejo smo spoznali 12 parov, ki bodo enajst tednov skrbeli za glamurozne nedeljske večere. S svojim strastnim in čutnim plesom sta tokrat največ točk sodnikov dobila Maja Martina Merljak in Miha Perat ter poskrbela za odličen vstop v plesno pomlad.

preberi več

Pa smo dočakali dan, ko bomo naredili prve plesne korake in končno spoznali 12 parov, ki bodo skozi vso pomlad plesali v pravi televizijski plesni dvorani. Prvič bomo v svoji vlogi videli tudi četverico žirantov, vse skupaj pa bosta vodila Tara Zupančič in Peter Poles. Ob 20. uri na POP TV.

preberi več

Zvezdniki so povedali, kateri so njihovi skrivni plesni koraki, s katerimi bodo poskušali sodnike prepričati, da jim dosodijo desetko. Premiera že v nedeljo, 12. marec, ob 20. uri.

preberi več