Organizacija dogodkov

V okviru Športnih storitev Samurai in v sodelovanju s Klubom borilnih veščin Samurai je Denis izpeljal že vrsto raznih dogodkov, tako dobrodelnih kot športnih in glasbenih, tekmovanj iz področja borilnih veščin, otroških kampov, kjer ne manjka zabave ter športnih seminarjev, ki so vedno povezani s svetovanjem o zdravem načinu življenja in s strokovnimi nasveti na različnih področjih.

Eden zadnjih večjih dogodkov, ki so bili izvedeni v lastni organizaciji, je bil kulturno/glasbeni/športni dogodek, kjer je Denis predstavil svojo glasbeno ploščo Pot Samuraja. Dogodek je bil podprt z video animacijo, Denisove pesmi pa so na odru spremljali njegovi kickbokserji, karateisti iz Jeseniških klubov Mi-Ki in Huda Mravljica, slovenski fitneserji ter slovenski glasbeniki, kot so Anja Petrošanec, Vlado Pilja ter Peterneli iz nekdanje hiphop skupine KOCKA. Dogodek se je zgodil v Kranjski Gori in Ilirski Bistrici, jeseni pa bo bolj v dobrodelni noti izveden še v Ljubljani in na Jesenicah.

V največje veselje je Denisu organizacija prireditev za otroke, kot so športni kampi, dobrodelni dogodki in nastopi, ki pa so vedno povezani z borilnimi veščinami, glasbo in učenjem za življenje.

Organizacija tekmovanj in seminarjev v svetu borilnih veščin, športu na splošno in prehrani pa je Chorchypovo poslanstvo že od nekdaj.

V sodelovanju z drugimi slovenskimi klubi, trenerji in zvezami pa je za njim že vrsta uspešno izvedenih in obiskanih dogodkov.

Splošno znano pa je tudi, da se Denis z veseljem redno udeležuje in pomaga tudi na dobrodelnih dogodkih, ostalih športnih kampih in glasbenih prireditvah po Sloveniji, kjer s svojo pozitivno energijo in dobro voljo, vedno poskrbi za odlično počutje udeležencev.